I eftermiddag är det dags för den andra omgången av ligacupen. Denna gång är Landskrona IP skådeplats och för motståndet svarar Trelleborgs FF.

Avspark 16:00 och kan man inte vara på plats går den att se gratis via nedan länk

Till sändningen

BoIS förlorade som bekant ligacuppremiären, borta mot ett meriterat Malmö FF, men prestationen i sin helhet var ändå klart godkänd. Även TFF förlorade sin premiär, som även den var mot Malmö FF, men det är så klart helt nya giv i eftermiddag.

BoIS-truppen: Svante Hildeman, Hampus Pauli, Gustaf Westström, Victor Karlsson, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Max´Med Mohamed, Jesper Strid, Samuel Burakovksy, Emil Lindman, Sam Hegdal, Christian Stark, William Ondrejka, Ramy Al Kharki, Elis Branqvist, Fabian Sjölin, Albin Selani, Ahmed Yasin.

Stort lycka till!