I morgon eftermiddag spelas den fjärde omgången för våra randiga pågar som möter IK Brage på bortaplan. Avspark 15:00 på Borlänge Energi Arena, eller Domnarvsvallen som den kallas i folkmun.

BoIS reser till Dalarna som serieledare men möter ett lag som står på samma antal poäng, fast med sämre målskillnad. Brage har inlett säsongen övertygande med två vinster och ett kryss.

Varbergs BoIS besegrades i premiären, därefter spelade man 1-1 mot Helsingborgs IF och nu senast blev det tre nya poäng i bortamötet mot Örgryte IS. Detta efter en vändning i andra halvlek.

Inför säsongen valde Klebér Saarenpää, som varit tränare för klubben i många år, att fortsätta sin tränargärning i Helsingborgs IF. Två av hans gamla assisterande tränare, Janne Mian och William Bergdahl, har ersatt och fortsatt i samma gedigna spår som sin föregångare.

I spelartruppen har det varit relativt låg omsättning. Seth Hellberg, Jonathan Tamini och Pontus Rödin har lämnat men ersatts av Oskar Ågren, Cesar Weilid och Ömür Pektas.

Framåt har Johan Arvidsson fått en bra start på säsongen med två mål på tre spelade matcher.

BoIS reser till Borlänge som obesegrade. Två segrar och ett kryss är så klart en stark inledning på säsongen och vår inställning är att fortsätta både sätta prestationerna och komma hem till Landskrona IP med nya poäng.

Skadeläget ser fortsatt ljust ut. Inga skador så samtliga spelare är tillgängliga.

Max Mölder om..

..segern mot Oddevold

Vi är väldigt nöjda med första halvlek. Generellt en ny match där vi håller motståndaren ifrån vårt straffområde. Tyvärr lyckadens vi inte hålla tätt den här gången men målet kom på övertid och de skapade inget större tryck mot oss, trots att vi gick ner oss lite efter uppehållet i andra halvlek. Alla slet som fan och det känns ändå som det absolut viktigaste så vi gick ifrån matchen belåtna med både prestationen och resultatet.

..Brage som motstånd

Ett bra lag som likt de två senaste lagen både kan använda det längre spelet men också andra delar som vi behöver se upp med. En bred verktygslåda med skickliga spelare centralt, på mittfältet, och även uppe i anfallsbesättningen. Ingen stor ruljangs i spelartruppen utan de har jobbat på i lugn och ro och fortsätter göra bra saker. En bra motståndare helt enkelt.

..förväntningar på matchen

Att vi fortsätter vara jäkligt fokuserade och kvalitativa i sekvenserna när Brage spelar lite längre. Att vi vinner andrabollsspelet och verkligen fightas i varje duell som uppstår. Vi kommer behöva vara fokuserade i den högre pressen och få bollen dit vi vill. Det måste vi göra tillsammans.

Ambitionen är att ha mycket boll på deras planhalva. Därifrån hoppas jag att vi ska kunna skapa massa chanser men också vara reaktiva vid bolltapp. Springa hem som fan för de är bra i sitt kontringsspel.

..vikten att vara svårslagna

Det måste man vara om man vill vara det laget vi önskar vara vilket är att att hamna högt upp i en tabell. Det är klart att inledningen på säsongen skänker självförtroende, att vi fått ett kvitto på att vi som lag är jäkligt bra. Den attityden ska vi så klart ta med oss in i samtliga matcher. Superettan är extremt jämn så att lämna matcher med poäng är verkligen ett bra utgångsläge.

Avspark 15:00 i Borlänge och för den som inte har möjlighet att vara på plats går den att se på Discovery+.