Evenemangsinformation
Aktivitetsområdet utanför idrottshallen öppnar 16.30 med aktiviteter för hela familjen som hoppborg, ansiktsmålning och utställningar med företag och föreningar.

Matchen mellan Landskrona BoIS och Västerås SK spelas med avspark 19.00. Gratis inträde för alla barn ståplats (med eller utan biljett).

Och så bjuder vi barn och ungdomar på live-fotboll 2022

Landskrona BoIS samhällsprojekt Idrottens Dag genomförs i nära samarbete med Landskrona Stads och Svalövs skolor, Tillväxt Landskrona och Cityidrott koordinerar vi gemensamma aktiviteter där samspelet mellan våra spelare och skolungdomarna blir en viktig del.

Landskrona BoIS besöker skolor i Landskrona och Svalöv, veckorna innan matchen den 17/10, och ger, oavsett ålder, inspiration och glädje till skolornas elever.

Som avslutning bjuder vi alla skolelever på gratis inträde till hemmamatchen mot Västerås den 17/10. Grym stämning utlovas!

På Landskrona IP kommer denna dag §föreningar få visa upp sina respektive idrotter och vi fyller aktivitetsområdet med andra uppskattade aktiviteter för barnen!

Näringslivet presenterar. Med hjälp av Cityidrott, sin verksamhet på aktivitetsområdet!

Hur stöttar ni som företag Idrottens Dag?

Som företag i regionen har ni en möjlighet att stötta och medverka till att Idrottens Dag blir en minnesvärd dag för våra skolbarn. Alla företag som bidrar får stark exponering innan och under genomförandet av Idrottens Dag. Välj mellan Huvudpartner & Partner!

Kontakt & mer info

Anders Lindfors, 0735-17 13 08
anders.lindfors@landskronabois.com

[skolans-dag]