400 kronor rabatt på årskort till och med 3 mars

Att lösa både medlems- och årskortet är den ultimata kärleksförklaringen till Landskrona BoIS. Ditt svartvita supporterskap blir komplett och du kan gå med rak rygg till IP. I retur hoppas vi kunna prestera på plan samtidigt som vi serverar ett gäng mervärden kopplade till BoIS.

Som medlem får du tillgång till BoIS+, där förses med exklusivt material under hela året. Dessutom kommer du bli inbjuden till en kick-off inför Superettan 2024. Medlem blir du via vår hemsida, du hittar produkterna längre ner på den här sidan. Är du medlem 2023 och vill förnya behöver du vara inloggad på ditt BoIS-konto innan du genomför köpet.

Årskortet ger dig 15 häftiga live-upplevelser. Vi har dessutom valt att trotsa rådande konjukturläge och lämnat priserna oförändrade. Bra va? Årskort köper du via vår biljettsida.

Dessutom behåller vi BoIS-bandet som blivit en riktig succé. BoIS-bandet som ger alla barn och ungdomar mellan 0 och 16 år möjlighet att gå på BoIS för löjligt billiga 100 kr. Du kan köpa BoIS-bandet via shopen här på hemsidan.

FÖRNYA ÅRSKORT OCH BEHÅLL DIN PLATS

För att behålla samma sittplats behöver du förnya ditt årskort via vår biljettsida. Logga in med dina kontouppgifter, Klicka ”Konto” och sedan ”Mina Reservationer”. Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt. Du har till och med den 3 mars 2024 på dig att förnya din plats.

FYSISKT ÅRSKORT/MEDLEMSKORT

Det ingår ett fysiskt kort för dig som blir medlem och/eller köper årskort mellan perioden 7 november 2023 till 3 mars 2024. Alla som beställer får ett fysiskt kort upptryckt. Det är inte möjligt att beställa fysiskt kort efter den 3 mars 2024.

4 mars 2024 återgår vi till ordinarie biljettpriser.