Startdatum Torsdag 21 oktober 08:00
Slutdatum Söndag 24 oktober 15:00
Plats Hamburg, Tyskland
Anmäl dig här

Save the date!

I dagens tider är allt lite osäkert. Vi har bokat datum för vår konferensresa 2021, men håller den så klart öppen med tanke på omständigheter vi inte kan rå för. Vi tar största hänsyn till råd och restriktioner och anpassar resa och aktiviteter därefter.

I år bär det av till Tyskland. Närmare bestämt Hamburg. Staden är Tysklands näst största med nästan två miljoner invånare. Möjligheterna till konferens och nätverkande är stora, så klart ser vi på möjligheten att besöka en fotbollsmatch med något av stadens elitlag.

Vi tar buss med Bergkvara ner torsdag förmiddag den 21 oktober och hem söndag förmiddag den 24 oktober.

Vi kommer att bo på Scandic Hamburg Emporio, som ligger centralt, på perfekt läge intill Gansemarkt-torget. För er som önskar enkelrum går det att välja till (extra kostnad), begränsat antal.

Konferenspassen kommer att fokusera på tema ”Landskrona” i första hand. Föreläsare kommer att bjudas in som inspiratör och humörhöjare! Det kommer att ges idoga möjligheter till affärsmöjligheter och kontaktskapande. Vi återkommer med mer information kring upplägg av konferens och aktiviteter samt föreläsare.

PRIS: 10 000 kr. Inkl buss t o r, hotell tre nätter med frukost (del i dubbelrum) på Scandic Hamburg Emporio, konferenspass, välkomstmiddag, team-building-aktivitet.  Enkelrum kostar 2 100 kr extra totalt för tre nätter. I övrigt enligt era avtal.

Anmälan och mer info

OBS! Begränsat antal platser. ”Förfallodag” för företräde på era platser enligt avtal: 31 maj. Därefter fördelas platser till de som först anmält intresse för extraplatser. Mer information, Anders Lindfors, anders.lindfors@landskronabois.com.

[contact-form-7 id=”14513″ title=”Anmälan konferensresa”]