Startdatum2021-10-21 08:00
Slutdatum2021-10-24 15:00
PlatsHamburg, Tyskland

Save the date!

I dagens tider är allt lite osäkert. Vi har bokat datum för vår konferensresa 2021, men håller den så klart öppen med tanke på omständigheter vi inte kan rå för. Vi tar största hänsyn till råd och restriktioner och anpassar resa och aktiviteter därefter.

I år bär det av till Tyskland. Närmare bestämt Hamburg. Staden är Tysklands näst största med nästan två miljoner invånare. Möjligheterna till konferens och nätverkande är stora, så klart ser vi på möjligheten att besöka en fotbollsmatch med något av stadens elitlag.

Vi tar buss med Bergkvara ner torsdag förmiddag den 21 oktober och hem söndag förmiddag den 24 oktober.

Vi kommer att bo på Scandic Hamburg Emporio, som ligger centralt, på perfekt läge intill Gansemarkt-torget. För er som önskar enkelrum går det att välja till (extra kostnad), begränsat antal.

Konferenspassen kommer att fokusera på tema “Landskrona” i första hand. Föreläsare kommer att bjudas in som inspiratör och humörhöjare! Det kommer att ges idoga möjligheter till affärsmöjligheter och kontaktskapande. Vi återkommer med mer information kring upplägg av konferens och aktiviteter samt föreläsare.

PRIS: 10 000 kr. Inkl buss t o r, hotell tre nätter med frukost (del i dubbelrum) på Scandic Hamburg Emporio, konferenspass, välkomstmiddag, team-building-aktivitet.  Enkelrum kostar 2 100 kr extra totalt för tre nätter. I övrigt enligt era avtal.

Anmälan och mer info

OBS! Begränsat antal platser. “Förfallodag” för företräde på era platser enligt avtal: 31 maj. Därefter fördelas platser till de som först anmält intresse för extraplatser. Mer information, Anders Lindfors, anders.lindfors@landskronabois.com.

  ANMÄLAN

  Anmälan konferensresan 2021 - Hamburg - öppen för Nätverks-, Guld- och Huvudpartner 2021.

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA från Google. Läs mer om Sekretess och Villkor.

  Vänligen vänta på en bekräftelse att meddelandet har skickats.
  Det kan ta en stund innan bekräftelsen visas på skärmen.
  Anmäl dig här

  HUVUDPARTNERS

  Logotyp för Oatly
  Logotyp för Unibet
  Logotyp för Volkswagen Syd
  Logotyp för Puls
  Logotyp för Ekbladhs
  Logotyp för Serneke
  Logotyp för Teamab
  Logotyp för Ohlssons
  Logotyp för Landskronahem
  Logotyp för HSB Landskrona
  Logotyp för Prenad

  GULDPARTNERS