Startdatum2017-05-19 00:00
Slutdatum
Plats

Fredagen den 19 maj kommer vi att köra BoIS Fotbollscup för företagspartners igen. 2016 blev det succé med över 100 deltagande spelare!

Vi spelar en mindre cup på konstgräset vid kansliet på Landskrona IP! Beroende på antal lag så spelar vi på 1-2 planer. OBS! Begränsat antal platser.

Vi spelar fem-mannalag, inklusive en målvakt, med max fem avbytare. Det blir minst 4 matcher per lag. Domare blir några av fotbollsveriges mest kända, Hulta o Bosse!

I direkt anslutning till planen finns så klart grill, cafeteria, omklädningsrum, toaletter och andra livsviktiga faciliteter.

Ni anmäler lag i ert företagsnamn och minst två av spelarna måste jobba i företaget. Registrerade fotbollsspelare får bara deltaga om man ansöker om detta och måste anges vid anmälan!. Undantag från dessa två regler beviljas endast efter överläggningar i tävlingsledningen.

Priset är 150 kr per person, kontant/swish på speldagen. I priset ingår allt som har med fotbollen att göra samt grill o tillhörande lämplig fotbollsdryck (läs vatten). Överskott går till BoIS ungdomsavdelning.

After-ball!

Vi avrundar dagen med prisutdelning och after-ball på restaurang Harrys i Landskrona. Anmälan ett måste för bordsbokning. Meddela hur många ni blir från respektive lag.

Meny

Vi återkommer till menyn på After Work senare.

 

I korthet, allt är cirkatider:

13.30 Samling, mingel & grill, lottning och regelgenomgång samt gemensam uppvärmning!

14.30 Cupstart.

Ca 17.00 Avrundning av turneringen

19.00 After-ball o prisutdelning på Restaurang Harrys i Landskrona.

Anmälan

Anmäl ert lag snarast då vi har begränsat antal platser. Anders Lindfors, 0735-17 13 08 eller direkt via länken nedan.

Grymt välkomna till en spännande eftermiddag i nätverkandets namn!

Anmäl dig här

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons

GULDPARTNERS