BRUNS Products logotyp
Warning: Undefined array key "current" in /home/boishems/landskronaboisse/wp-content/cache/acorn/framework/views/283af47cdc17e9a6e3c3c517478fc7e8223025da.php on line 39
Besök hemsida

Beskrivning

Två erfarna skånska frisörer – och en kurs i Stockholm. Så börjar historien om BRUNS år 2006. Kemikalier, allergier, återkommande näsblod och eksem. Johanna och Cecilia hade sett baksidan av frisöryrket och ville förändra och förbättra.

Göra hårprodukter hållbara för frisörer och kunder, skapa en bättre arbetsmiljö och bidra till mindre miljöpåverkan. Några år efter kursen i Stockholm startade resan på allvar. Cecilia köpte in sig på Johannas salong BRUNS frisörer. Tillsammans rensade de bort alla kemiska preparat och blev Grön salongcertifierade – en garanti för att en verksamhet är fri från skadliga kemikalier.

Johannas 75-åriga pappa Per, med ett genuint intresse för råvarors sammansättning är en stor del av BRUNS framgångssaga. Tillsammans skapade de BRUNS första produkter – hemma i Johannas kök. Sedan dess har de fortsatt att lägga ner hela sin själ i att påverka frisörbranschen i positiv riktning.

Varumärket BRUNS består av en salong i Lund, en i Malmö, samt en egen fabrik där BRUNS products tillverkas. De har vunnit ett flertal priser för sina naturliga råvaror och genomtänkta miljöfilosofi, sponsrar organisationer som ligger dem varmt om hjärtat och fortsätter att skapa estetiskt tilltalande produkter som gör skillnad för kund, yrkeskår och miljö.