InfoChannel logotyp
  • Guldpartners 2024
Besök hemsida

Beskrivning

Infochannel är en helhetsleverantör inom digital kommunikation. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för ett lyckat resultat tillsammans med våra kunder.

Hjärtat i Infochannel är vår egenutvecklade programvara InfoEdit som är hårdtestad under flera år och programvaran är så enkel och pedagogiskt uppbyggd att alla i företaget kan använda den. Som totalleverantör tar vi ansvar för allt från uppstart, hårdvara, installation, utbildning och drift. Vår produktionsenhet har mångårig erfarenhet av innehållsproduktion och vet vad som krävs i de flesta brancher.

Infochannel är den enda samarbetspartner du behöver för att få modern teknik och säljande reklam att fungera tillsammans på ett enkelt och smidigt sätt. Oavsett om du driver butik eller är verksam inom kontor, skola bank eller annan verksamhet, är det effektivt att förmedla budskap via bildskärmar – Digital Signage.

I en reception kan man välkomna besökare med dennes namn, på en bank kan t ex de aktuella räntesatserna rulla kontinuerligt, gärna varvat med egna budskap. På en skola kan man på skärmarna informera om flyttade lektioner, aktuell meny i skolmatsalen samt allmän information till lärare och elever.

För infochannel är ett levande budskap avgörande. Tekniken skall bara finnas i bakgrunden och se till att budskapet når ut på ett informativt och trevlig sätt.

Många av våra kunder säljer in reklamplats på sina skärmar. Det kan innebära att din investering helt eller delvis finansieras av en eller flera leverantörer.