Vardagshjälten Skåne AB logotyp
  • Nätverkspartners 2024
Besök hemsida

Beskrivning

Till företag erbjuder vi lokalvård till stora och små företag. Vi kan även erbjuda trappstädning till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Till privatpersoner erbjuder vi allt inom hemstädning.

Vi är verksamma i både Skåne och Halland mellan Varberg och Ystad med huvudkontor i Landskrona.

Anställda som arbetar på en ren och fräsch arbetsplats arbetar mer effektivt, mår bättre och bidrar mer till verksamheten än de skulle göra i en smutsig miljö. Även potentiella kunder som besöker ett rent kontor går därifrån med ett positivt intryck av företaget och dess lokaler. Företag som har lokalvård genom Vardagshjälten tar ett stort steg mot att upprätthålla en professionell arbetsmiljö med alla dess positiva egenskaper. Vid ett samarbete med oss erbjuder vi alla era anställda 10% rabatt på hemstädning.

Kan du känna känslan av att komma hem till ett rent och välstädat hem? Vill du också kunna öppna ytterdörren och mötas av doften av nystädat? Den känslan upplever våra kunder varje gång vi har varit utfört hemstädning hos dem. Vill du också uppleva detta samtidigt som du får tid över att göra andra saker eller bara koppla av? Då ska du abonnera på hemstädning genom Vardagshjälten.