Idrottskalas & fri entré när BoIS möter KFC

Fri entré, BoIS-Kristianstad och aktiviteter för hela familjen.

Det är återigen dags för en av säsongens absoluta höjdpunkter: Idrottskalaset! Eventet där vi bjuder samtliga åskådare på fri entré till Skånederbyt mot Kristianstad den 27/8. Dessutom arrangeras det aktiviteter för hela familjen tillsammans med Landskronas föreningar och företag. Idrottskalaset görs möjligt tack vare våra samarbetspartners Assa Abloy, Serneke, Landskrona stad, Papperstidningen och AKEA.

Landskrona IP kommer öppna kl 14:00. Huvudnumret BoIS-Kristianstad har avspark 16:00.

Inträde

Besökare på ståplats behöver ingen biljett vid insläppet.

Sittplatsbesökare behöver en biljett som kan hämtas kostnadsfritt i shopen på Landskrona IP. Vi förväntar oss ett stort tryck på sittplatsbiljetter under matchdagen och rekommenderar därför er att säkra biljetter i förhand. Platser på de mellersta sektionerna kommer sannolikt gå åt snabbt. Först till kvarn!

Aktiviteter

På idrottskalaset har alla besökare chansen att testa nya sporter på vårt aktivitetsområde vid ståplatsläktaren som kommer vara öppet fr kl 14:00. I år kan du bl.a. testa karate, ridning och mycket mer. Dessutom kommer förhoppningsvis polis och ambulanspersonal vara på plats för att visa upp sina fordon och utrustning. Flera olika Landskronaföretag visar upp sig och pratar om sina verksamheter! Ett måste för alla sportfamiljer i Landskrona!

Sittplatsåskådare rekommenderas att besöka aktivitetsområdet i god tid innan matchen då det inte är möjligt att gå emellan läktarna. Passa på att ta en korv i solen, testa de olika sporterna och bege er sedan runt till sittplatsläktaren med er biljett i tid till avspark i huvudmatchen.

OBS! Det finns fortfarande möjlighet för föreningar att anmäla sig och visa upp sin verksamhet på Idrottskalaset. Det utgår ersättning till de deltagande föreningarna. Intresseanmälan görs till anders.lindfors@landskronabois.com eller max.lundmark@landskronabois.com.

Veteranmatch

Det jobbas just nu för fulla muggar bland Gamla BoISare för att få till en repris av succén från 2015 då två lag med BoIS-legendarer spelade förmatch inne på IP. I år hoppas man kunna bjuda Landskronapubliken på ett gammalt rivalmöte och vi lovar att återkomma till detta så fort vi vet mer.

Servering

Det kommer finnas utökade serveringsställen på både sittplats- och ståplatsläktaren. I våra grillar och kiosker finns korv, hamburgare, läsk, snacks, godis, folköl och mycket mer.

 

 

Guldpartners 2017

Huvudpartners 2017

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng