I morgon, tisdag, kommer Örgryte IS till Landskrona IP och Agim Sopi med spelare hoppas givetvis kunna ta tre poäng inför hemmapubliken. — Vi har haft en jättebra träningsvecka och kommer väl förberedda till matchen, sa Agim Sopi efter måndagens lättare träningspass.

Matchen mot Örgryte IS på tisdagskvällen blir BoIS tredje i årets serie. 3-2-förlust på hemmaplan i premiären mot Falkenberg följdes upp av en 2-0 seger borta mot Jönköping. Karim Sadat ådrog sig en skada mot slutet av senaste matchen, lyckligtvis visade sig skadan vara av lättare sorten och BoIS har kunnat träna med full trupp i veckan.

— Vi har en jättebra träningsvecka bakom oss och har jobbat med det vi känt att vi behövde titta extra på. Det har sett bra ut och vi kommer väl förberedda till matchen i morgon, sa Agim efter träningen på måndagseftermiddagen.

Med premiären avklarad för två veckor sedan, såg BoIS ut att kunna ”släppa loss” mot Jönköping helgen efter. 2-0-vinst och en mycket bra genomförd match och Agim hoppas givetvis på något liknande mot Örgryte.

— Vi vill fortsätta med vårt spel, komma fram med mycket avslut som vi gjorde mot Jönköping. Fortsätta göra jobbet, vara kompakta bakåt och distinkta i avsluten framåt, sa Agim som fått se sitt lag göra fyra mål på inledande två matcherna.

Örgryte å sin sida har full pott och 4-1 i målskillnad på sina två första matcher (se motståndarkollen här).

— Vi har diskuterat Örgryte lite, hur de vill hota oss och hur vi kan hota dem. Men vi kommer köra vårt spel och göra det svårt för motståndarna att hitta ytor. Deras målvakt ska sättas i arbete, säger Agim.

Han aviserar följande 18-mannatrupp:

Viktor Noring, Amr Kaddoura, Jetmir Haliti, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Viktor Svensson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Monday Samuel, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Bahrudin Atajic, Filip Pivkovski, Granit Stagova, Edafe Egbedi, Adi Nalic, Karim Sadat och Sean Ugo Okoli.

BoISÖrgryte IS, tisdag 19:00Landskrona IP.

 

Text
  • David Jönsson