Det är mycket glädjande att konstatera att vi i skrivande stund är 815 medlemmar i Landskrona BoIS. Det är betydligt fler än fjolårets totalsiffra som stannade på 613. Vi är dock långt ifrån nöjda och har siktet inställt på att komma över 1000 medlemmar innan året är  slut.

Som medlem i Landskrona BoIS fyller du en mycket viktig funktion och bidrar starkt till utvecklingen mot att bli en stabil och framgångsrik förening i svensk elitfotboll. Ju fler medlemmar vi är i Landskrona BoIS, desto starkare blir föreningen. Vill du få löpande information om vad som händer i föreningen är medlemskap dessutom det bästa sättet att uppnå detta. Förutom årsmötet bjuds du som medlem in till särskilda medlemsmöten och aktiviteter, där vi mer ingående berättar om det pågående arbetet. Nästa medlemsmöte är den 25 juni.

Nu vill vi ha DIN hjälp att bli ännu fler i den svartvitrandiga medlems-familjen! Vi kommer köra en ”taggnings”-kampanj på Facebook fram till matchen mot Brage på lördag.  Blir någon som du taggat medlem innan lördag har ni möjlighet att vinna ett av tjugo st VIP-paket för två personer till matchen mot Brage. Detta innehåller entré, mat i VIP-restaurangen, tränarintervjuer och VM-matcher som uppladdning innan avspark. Dessutom lottar vi ut en matchtröja signerad av A-laget till alla som taggar.

Kämpa på, kom igen randigt – mot 1000 medlemmar!

Information om hur du blir medlem:
https://landskronabois.se/klubben/bli-medlem-i-bois/