Det tåls att upprepa ordet ”måstematch” och det räcker med att slänga ett litet getöga på tabellen för att se hur enormt viktig matchen mot Frej  är.

BoIS svarade för en bra insats i bortamatchen mot Halmstad senast. Tyvärr resulterade det inte i några poäng mot ett starkt hemmalag, men man visade likväl att man är beredda att kämpa till sista sekund för poängen. Man aviserar samma trupp som mot Halmstad, med tillägget att Jetmir Haliti är tillbaka. Men tränare Jack Majgaard menar att det finns några frågetecken.

— Vi har tyvärr fortfarande lite otur med skador och sjukdomar och vi kommer testa 2-3 spelare före matchstart, säger han.

Man har i veckan fortsatt slipa på defensiven och offensiven och ställs i morgon mot ett Frej som visserligen släppt in näst flest mål i serien (47), men som också gjort flest mål av alla lagen på nedre halvan (34).

Jack:

— I försvarsspelet måste vi vara disciplinerade, men utan att hamna för långt bak i banan. I anfallsspelet ska vi ha mycket tempo och rörelse, och vi ska våga misslyckas. För om vi inte vågar misslyckas kommer vi aldrig lyckas.

Matchen börjar 15:00 på söndagseftermiddagen. Det är gratis inträde, och det finns all anledning att dyka upp i god tid innan matchstart. För information om kringaktiviteter och biljetter, se HÄR.

 

Vi ses på IP! Heja BoIS!

Text
Foto
  • Nisse Nilsson