BoIS vann med matchens enda mål förra helgen mot Trollhättan. Nu är segersviten uppe i sex matcher och grabbarna förbereder sig för en tuff match hemma mot Torn på söndagseftermiddagen. -Torn är ett välorganiserat och hårt arbetande lag, säger Billy Magnusson bland annat inför matchen.

BoIS segersvit är nu uppe i finfina sex matcher. En annan svit är de fem raka matcher utan insläppt mål. BoIS kämpade till sig en 1-0-seger senast mot Trollhättan och detta efter en fin räddning av Amr Kaddoura i matchens slutminuter.

-När det gäller ”Kaddo” så är han väldigt duktig både i vår speluppbyggnadsfas, men sedan läser han av också spelet tidigt så han behöver inte alltid göra de där spektakulära räddningarna. Han förtjänar all beröm han får och han har en stor del i att vi har så många nollor och släpper in så få mål, sa Billy bland annat i veckans BoIS-TV.

Ja, tittar man på BoIS senaste matcher finns där mycket att gotta sig åt. Men som vanligt gäller det att blicka framåt och förbereda sig inför en ny, tuff match. På söndagseftermiddagen kommer Torns IF till IP och ska försöka ta poäng.

-Torn är ett bra och stabilt lag. Vi har mötts två gånger i år, 0-0 och 1-1. Ska vi vinna här krävs en väldigt bra prestation. Torn är ett välorganiserat och hårt arbetande lag, som jag tycker med sin intensitet och effektivitet alltid lyckas skapa chanser varje gång de spelar. Det gäller att vara noggranna i försvarsspelet. Vi behöver ha högt passningstempo och utmana mellan deras lagdelar, sa Billy.

Billy och Max aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jacob Ondrejka, Jonathan Asp.

Fri entré för ungdomar under 18 år! Klicka HÄR för mer information.

Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Torns IF genom tiderna. (BoISHistoria.se)

Klicka HÄR för att komma till BoIS youtube-kanal för att se veckans BoIS-TV, intervjuer med Kevin Jensen och Billy Magnusson.

BoIS – Torns IF söndag 16:00. Vi ses på IP!

Foto
  • Nisse Nilsson