Välkommen till BoIS-hjälpen 2.0 som är ett intiativ Landskrona BoIS lanserade för första gången 2018. I år kör vi en favorit i repris och kommer under denna vecka (14-20/10) auktionera ut upplevelser och BoIS-memorabilia på vår auktionssida

Bakgrunden till BoIS-hjälpen är föreningens utsatta ekonomiska situation. Sedan degraderingen från Superettan har klubben genomgått ett stort förändringsarbete och många bitar har fallit på plats. Däremot är den ekonomiska situationen fortfarande ytterst ansträngd och vi hoppas att BoIS-hjälpen kan vara en av pusselbitarna för att komma till rätta med situationen. Under fjolåret bidrog BoIS-hjälpen med fantastiska 115 000 kr till BoIS kassa. Nu hoppas vi fler BoISare är sugna på att buda hem unika BoIS-prylar och samtidigt bidra med en slant till föreningen.

De första auktionerna är redan publicerade på vår auktionssida som du hittar HÄR!

Precis som förra året kommer gänget bakom BoIS-podden göra webbprogram torsdag-lördag. Dessutom kommer de göra en live-podd i Sportbaren innan BoIS tar emot Eskilsminne på IP. All information om poddens program hittar ni HÄR.

Har ni frågor om auktioner eller vill bidra med en egen auktion? Tveka inte att kontakta oss på max.lundmark@landskronabois.com