Det är onsdag och tredje dagen av BoIS-hjälpen. Idag har vi publicerat de första auktionerna på Topplistan som kommer löpa hela veckan ut. Det är oerhröt glädjande att Landskronasonen och Michelin-belönade kocken Daniel Berlin även i år väljer att bidra till BoIS-hjälpen.

Daniel och hans Daniel Berlin Krog i Skåne-Tranås på Österlen har utsetts till Sveriges bästa restaurang och bland annat förärats två stjärnor i Guide Michelin. Nu välkomnar han dig och ditt sällskap för lunch med champagne och viner någon gång under 2020. Gäller för fyra personer (värde: 13 000 kr). 

Klicka HÄR för att komma direkt till Daniels auktion.

Dessutom finns där flera andra unika BoIS-upplevelser att buda hem. Bland annat två st fantastiska akrylmålningar i BoIS-motiv av Jenny Andersson.

Klicka här för att komma till alla auktioner!

BoIS-hjälpen fortsätter hela veckan och avslutas med matchen mot Eskilsminne på söndag kl 16. Missa inte uppladdningen i Sportbaren där BoIS-podden gör en live-podd. All info HÄR!