Eskilsminne väntar hemma på IP på söndag, och BoIS har möjligheten att ta ett järngrepp om kvalplatsen. Och vi ses väl på IP? Precis som förra hemmamatchen går ungdomar under 18 år in gratis!

Tre matcher återstår av serien. På söndagen möter BoIS Eskilsminne hemma på IP. Om vi ska börja med att reda ut tabelläget för lagen så ligger BoIS på kvalplatsen, med fem poäng ner till Utsikten, och sex poäng ner till Skövde. Dessa båda lag möts dessutom på lördagen.

Eskilsminne har å sin sida fem poäng till godo ner till negativ kvalplats. “Eskil”, som vann med 2-1 i vårens match mellan lagen, har en fin form med 13 poäng på fem senaste matcherna.

Jonathan Asp är tillbaka efter sid skadefrånvaro, vilket gör att Billy och Max aviserar följande trupp:

Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jakob Ondrejka och Jonathan Asp.

-Vi hoppas på säsongens högsta publiksiffra! Precis som i förra matchen går ungdomar under 18 år in gratis, dessutom räknar vi med en välfylld sportbar innan matchen där BoIS-podden live-poddar, säger Max Lundmark, klubbchef i Landskrona BoIS.

Inför matchen:

  • Ungdomar under 18 går in gratis. För att komma in på sittplats behöver man hämta ut en biljett, på ståplats krävs ingen biljett. Vuxen som har med sig barn/ungdom går in för halva priset på ståplats.
  • 15:00, en timme innan match, startar BoIS-podden sin livesändning i Sportbaren på sittplats. Det blir fotbollssnack, spännande gäster och mycket annat. Är du inte medlem eller årskortsinnehavare behöver du anmäla dig. Se mer info HÄR. (Medlemmar och årskortsinnehavare behöver inte anmäla sig)
  • BoIS-podden har under veckan sänt tre avsnitt. Du hittar dem på BoIS youtube-kanal HÄR, eller på BoIS facebook-sida HÄR.
  • Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Eskilsminne genom tiderna. (BoISHistoria.se)

BoIS – Eskilsminne, söndag 16:00 på Landskrona IP. Vi ses!

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS