Innan kvalet som drar igång på torsdag nästa vecka, ska BoIS avsluta seriespelet. Motståndare är Lindome och det kommer bli flera ändringar i startelvan.

Redan inför förra matchen var BoIS kvalklart, och det firade man med att vinna mot Kristianstad med 6-0. Fyramålsskytten Linus Olsson, såväl som tvåmålsskytten Robin Hofsö står dock över morgondagens match. Detsamma gäller Måns Ekvall, Philip Andersson och Jonathan Asp. Det innebär förändringar i startelvan, men framför allt att de som inte spelat så mycket under hösten får vässa klorna inför kvalet nästa vecka. Och givetvis vill man hålla nollan ytterligare en gång, vilket då skulle bli sjuttonde för säsongen.

Nykomlingen Lindome GIF har nått sitt mål inför säsongen, nämligen att stanna kvar Division 1. Inför sista omgången ligger man tia med fyra poäng till godo.

Truppen: Amr Kaddoura, Carl Lindell, Jesper Lernesjö, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Alexander Tkacz, Filip Olsson, Igor Arsenijevic, Patrick Nwadike, Granit Stagova, Dennis Olofsson, Max Mårtensson, Jakob Andersson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jacob Ondrejka.

Inför matchen:

  • Barn och ungdomar under 18 går in gratis! För att komma in på sittplats behöver man hämta ut en biljett, på ståplats krävs ingen biljett.
  • 12:30, en och en halv timme innan match, öppnar Sportbaren (på sittplats) portarna. Förutom förtäring och diverse dryck så blir det live-intervjuer med spelare och ledare som snackar upp matchen och stundande kval. Är du inte medlem eller årskortsinnehavare behöver du anmäla dig. Se mer info HÄR. (Medlemmar och årskortsinnehavare behöver inte anmäla sig)
  • Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Lindome genom tiderna. (BoISHistoria.se)

BoIS – Lindome GIF, avspark lördag 14:00. Vi ses på IP!