Ikväll är det dags för sommarhalvårets medlemsmöte i Landskrona BoIS. I år är förutsättningarna speciella på flera plan. Viktigast för medlemsmötet är att vi är över 1000 randiga själar som valt att bli medlemmar samt att vi kör mötet online istället för ansikte mot ansikte denna gång.

För att ytterligare skapa öppenhet och dialog under parollen #viärlandskrona så väljer vi i denna situation att sända medlemsinformationen öppet för alla – medlemmar såväl som, förhoppningsvis, blivande medlemmar (här blir du medlem).

Mötet kommer att vara kortare än normalt och fokusera ekonomi samt ungdomsorganisationen. Under sändningen kommer det finnas möjligheter att ställa frågor i chatten på Facebook men det går också bra att skicka in frågor redan nu via vår Facebookskanals e-postfunktion.

A-laget kommer inte att vara representerat denna gång då de har ett intensivt spelschema nu när vi äntligen kommit igång med seriespel. Visa gärna ditt stöd inför hemmamatchen mot Eskilsminne på onsdag genom att delta i vår swish-kampanj #publikrekord. Swisha 25:- per fiktiv biljett du vill bidra med till 123 2200 152 (här kan du läsa mer om vår kampanj)

Mötet börjar 19:00 och sänds på Facebook.