BoIS stod för en stark vändning mot Skövde senast, när man vände 0-2 till seger 3-2. Nu väntar serieledaren Värnamo hemma på IP. -Det kommer bli en rejäl utmaning och förhoppningsvis en sevärd match, säger Billy.

IFK Värnamo har tagit full pott hittills (9 poäng), och har dessutom inte släppt in något mål. BoIS har efter vinsten senast 7 poäng och är delad tvåa. Tidig seriefinal, om man så vill kalla det.

-Vid båda mötena ifjol kände vi att Värnamo är en bra motståndare. De har fått in några spelare och har ett bra lag. Det kommer bli en rejäl utmaning. Samtidigt känner jag att vi är på rätt väg, både spelmässigt och fysiskt. Det kommer bli en sevärd match, sa Billy bland annat i veckans BoIS-TV.

Truppen ser ut enligt följande:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Jesper Lernesjö, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Robin Hofsö, Filip Olsson, Patrick Nwadike, Dennis Olofsson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, William Kvist.

Därmed saknas bland andra Jonathan Asp och Nicklas Nielsen.

-Jonathan har stegrat sin träning i veckan, men är ännu inte helt redo för match. Nicklas har varit lite krasslig i veckan, så vi väljer att spara honom till nästa veckas matcher. Även Luka Petrovic och Melker Heier står över, kommenterar Billy.

  • Se veckans BoIS-TV HÄR.
  • Publikrekord! Vi försöker slå publiksiffran från Värnamo hemma förra säsongen (1486). Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och IFK Värnamo möttes för första gången 1950. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och IFK Värnamo genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – IFK Värnamo, matchstart lördag 16:00 på Landskrona IP. Matchen spelas utan publik.
Foto
  • Nisse Nilsson