Match på onsdag kväll mot Tvååker. -Mycket kommer handla om vår egen prestation, att vi hittar tillbaka till tryggheten när vi har boll, säger Billy inför matchen.

Tack för ert stöd!

Fortsätt gärna köpa fiktiva matchbiljetter! Swisha 25 kronor per fiktiv biljett till 123 2200 152. Mer info längst ner.

Det var en mindre bra insats mot Linköping i söndags, där målvakten Philip Mårtensson höll nere förlustsiffrorna. Ny match spelas på onsdag kväll mot Tvååker, och nya friska tag från pojkarna.

-Mycket handlar om vår prestation, att vi hittar tillbaka till tryggheten när vi har boll. Därigenom kommer vi göra mindre individuella misstag. Det handlar givetvis om förberedelser också. Kvalitén finns där, det är inget som försvinner på en dag, sa Billy i veckans BoIS-TV.

-Linköping fick en del omställningar, och det hände på grund av att vi låg fel i positionerna. Det ska vi korrigera. Fokus hamnar på på hur vi ser ut med respektive utan boll, och bibehålla intensiteten i försvarsspelet, fortsatte Billy.

Se veckans BoIS-TV HÄR.

Följande 19 spelare är uttagna till matchtruppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Melker Heier, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Tvååker försöker vi slå förra årets publiksiffra mot Tvååker. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Tvååkers IF möttes för första gången 1985. Morgondagens match blir den 6 genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Tvååkers IF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Tvååkers IF, matchstart onsdag 19:00 på Landskrona IP. Matchen spelas utan publik enligt Ettanfotbolls rådande rekommendation.
Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson