Andra raka hemma matchen när Lindome kommer till IP på söndag, och förhoppningsvis blir det andra raka segern.

Pojkarna tog en skön 4-0-seger i onsdags mot Tvååker. Därefter väntade ett återhämtningspass i torsdags, träningsledighet i fredags och ett förmiddagspass på lördagen. Ändringar från förra matchen är att Johan Rapp är med i matchtruppen för första gången, samtidigt som Passi Prudence missar matchen. Han byttes ut kvarten från slutet mot Tvååker och efter matchen hade han en bandagerad fot.

-Passi fick en smäll på foten i onsdags och kommer inte kunna vara med på söndag, hälsar Billy.

Man ställs mot ett Lindome som BoIS förra säsongen spelade 0-0 med i bortamatchen och 2-0-vann i hemmamatchen. Lindome kommer från två raka hemmamatcher (oavgjort mot Utsikten och seger mot Linköping) och har på sina fem bortamatcher hittills tre segrar och två förluster.

Följande spelare är uttagna till matchtruppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Melker Heier, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Lindome försöker vi slå förra årets publiksiffra mot Lindome. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • Klicka HÄR för att se veckans BoIS-TV med Oscar Petersson.
  • BoIS och Lindome GIF möttes för första gången 2009. Söndagens match blir den tredje genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Lindome GIF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Lindome GIF, matchstart söndag 15:00 på Landskrona IP. Matchen spelas utan publik enligt Ettanfotbolls rådande rekommendation.
Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson