På onsdagskvällen ställs BoIS mot Utsikten i vad som för tillfället är kampen om andraplatsen. -Vi ser fram emot att göra en ny bra prestation, vi går alltid för tre poäng och det gör vi nu också, säger Billy bland annat inför matchen.

Vinst mot Assyriska i lördags, och BoIS jagar ny segersvit. Vid två tillfällen i år, har man lyckats vinna två matcher på raken. Man ställs mot en tuff motståndare, nämligen Utsiktens BK. Göteborgslaget är i fin form och ligger tvåa, två poäng före BoIS. Man har bara förlorat en enda match i år.

– En bra möjlighet att bygga vidare på det som var bra mot Assyriska. Nu ställs vi mot ett bra Utsikten och vi kommer ta oss an den matchen på vårt sätt, sa Billy bland annat under fredagens BoIS-TV som ni kan se i spelaren nedan:

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Utstikten försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • Klicka HÄR för att se veckans BoIS-TV med Billy Magnusson.
  • BoIS och Utsikten möttes för första gången 2016. Lördagens match blir den sjunde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Utstiktens BK genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • Utsiktens BK – BoIS, matchstart onsdag 19:00 på Ruddalens IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare. Hänvisning till Utsiktens hemsida för mer information, HÄR.
Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson