Ettan Södra har passerat halvvägsmarkeringen och BoIS ställs mot FC Trollhättan som man för några veckor sedan spelade 2-2 med. -Vi har tittat på den matchen och även senaste matchen mot Utsikten. Det finns saker vi kan ta med oss från de matcherna, säger Billy inför söndagens drabbning.

I onsdags spelade BoIS 1-1 borta mot toppkonkurrenten Utsiktens BK

-Vi hade förberett saker som föll lite åt sidan eftersom de gjorde ett mål tidigt. De ändrade lite sitt sätt att spela. Bra av oss att studsa tillbaka, svår match, särskilt efter den starten. Vi tog över matchen ju längre den gick. Jag är nöjd med hur vi hanterar dels en tidig motgång men även förmågan att justera oss under matchens gång. En utveckling att vi är så pass flexibla, säger Billy efter fredagsförmiddagens träning.

En moralhöjare att nå 1-1 mot Utsikten?

-Ett okej resultat, men vi vill vinna. Jag står inte och jublar över 1-1 mot Utsikten. Vi är medvetna om att det var en tuff match. Att vi hanterar den tuffa starten, och vi justerar vårt spel efter hur de justerar sitt är jag som sagt nöjd med. Men helt nöjd är jag inte eftersom vi inte vann, fortsätter han.

2-2 blev det alltså när lagen möttes 22 augusti. Då stod Jonathan Asp och Patrick Nwadike för målen.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen mot Trollhättan försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och FC Trollhättan möttes för första gången 2009. Söndagens match blir den tionde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och FC Trollhättan genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – FC Trollhättan, matchstart söndag 15:00 på Landskrona IP. Matchen spelas utan publik.

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson