BoIS får klara sig utan avstängda Patrick Nwadike och Filip Olsson, när man på onsdagskvällen ska försöka upprepa sommarens segersiffror mot Tvååker – 4-0.

BoIS har bedrivit veckans två träningar på konstgräsplanen, detta som en förberedelse inför veckans två matcher som spelas på just detta underlag. I fint höstväder har det varit träningar med högt tempo, och en del fina mål på sina håll.

Tittar vi i backspegeln så har BoIS bara släppt in ett mål på de tre senaste matcherna. Samma siffra för antal gjorda mål framåt samma period är däremot också ett – läge att hitta tillbaka till samma målform som man hade i mötet på IP i somras alltså. Då vann BoIS med 4-0 efter mål av Nielsen (2), Nwadike och Jensen.

I onsdagens match mot Tvååker är Patrick Nwadike och Filip Olsson avstängda efter fyra gula kort. Däremot har Emil Jönsson ”kallats hem” från sin utlåning. Emil ingår i ett samarbetsavtal med IFK Malmö och kan hoppa mellan klubbarna. Efter att ha spelat för IFK Malmö de senaste matcherna är han nu med i BoIS matchtrupp.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Nicklas Nielsen, Melker Heier, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen mot Tvååker försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • Klicka HÄR för att se veckans BoIS-TV med Emil Jönsson.
  • BoIS och Tvååker möttes för första gången 1986. Onsdagens match blir den sjunde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Tvååkers IF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • Tvååkers IF – BoIS, matchstart onsdag 19:00 på Övrevi IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se Tvååkers hemsida för mer info, HÄR.

Text
  • David Jönsson
Foto
  • Nisse Nilsson