Inkluderat Cup-matchen mot Öster har BoIS fyra raka segrar. Nu hoppas man förlänga den sviten, precis som en annan svit – BoIS har aldrig förlorat mot Torns IF.

Match i lördags mot Skövde, ny match på Torn på onsdagskvällen. Under tiden har BoIS hunnit med två träningspass, och glädjande är att de tidigare skadade Hampus Ferhm och Robin Hofsö tränat för fullt, detsamma gäller Philip Andersson.

-Det blir inte så mycket tid mellan matcherna, men vi har hunnit titta på både Skövde-matchen samt vår kommande motståndare. Två bra träningar och vi är pigga och fräscha, sa Billy efter ett kortare träningspass på tisdagseftermiddagen.

Philip Andersson är alltså tillgänglig för spel, han tvingades ju gå ut efter knappa halvtimmen mot Skövde. Även Hampus Ferhm är med i den 19-mannatrupp, som ska bantas ner till 18. Robin Hofsö får några träningspass till på sig, innan han är tillgänglig för uttagning. Carl Lindell har fortsatt lite känningar vilket gör att Hampus Pauli, precis som de senaste matcherna, ersätter som reservmålvakt. Precis som senaste matchen, vilas Nicklas Nielsen.

Truppen:

Hampus Pauli, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Linus Olsson, Filip Olsson, Patrick Nwadike, Hampus Ferhm, Melker Heier, Dennis Olofsson, Oscar Peterson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Torns IF försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Torn möttes för första gången 2014. Lördagens match blir den sjunde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Torns IF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Torns IF, matchstart onsdag 19:00 på Landskrona IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se mer info HÄR.

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS