BoIS jagar sjunde raka segern i lördagseftermiddagens match mot Oskarshamn, och på grund av avstängningar och skador blir det lite omstuvning i laget.

Som varit fallet senaste matcherna, så tillkommer några namn i matchtruppen, medan några faller ifrån. Philip Andersson, Sumar Almadjed är åter i truppen, medan Linus Olsson är förhindrad att spela på grund av sin vadskada. Måns Ekvall och Passi Prudence är avstängda.

Precis som mot Eskilsminne, saknas skadade Dennis Olofsson och Jonathan Asp, dessutom är Melker Heier sjuk. Det gör att BoIS hämtar in 16-årige mittbacken Alec Brandt Erlandsson från U19-laget.

Se veckans BoIS-TV med Max Mölder i spelaren nedan:

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Alec Brandt Erlandsson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Oskarshamn försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Oskarshamn AIK möttes för första gången 2015. Lördagens match blir den tionde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Oskarshamns AIK genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Oskarshamn AIK, matchstart lördag 15:00 på Landskrona IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se mer info HÄR.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS