På onsdagskvällen möter andraplacerade BoIS, fjärdeplacerade Lindome. -Oerhört viktig match, för båda lagen, sa Billy bland annat efter torsdagens lättare träningspass.

Matchen tillhör egentligen omgång 12 och skulle spelats tidigare under säsongen, men blev som bekant framflyttad. Nu kommer båda lagen alltså ”ikapp” övriga lag, och lagen möts förresten igen redan på söndag, då i Göteborg. Passi Prudence och Måns Ekvall är disponibla igen efter deras avstängningar senast. Måns saknas dock på grund av sjukdom.

-Han är redan på bättringsvägen, kommenterar Billy.

Linus Olsson är fortsatt ur spel på grund av skada, detsamma gäller Dennis Olofsson.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Lindome försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Lindome GIF möttes för första gången 2009. Onsdagens match blir den fjärde genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Lindome GIF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • BoIS – Lindome GIF, matchstart onsdag 19:00 på Landskrona IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se mer info HÄR.
Foto
  • Nisse Nilsson