Förlust hemma på IP tidigare i veckan. Nu får BoIS en ny chans att ta tre poäng, när lagen möts igen i Göteborg på söndagseftermiddagen. -Vi har tryckt på de saker vi gjorde bra i onsdags, och givetvis även tittat på saker vi inte är nöjda med, säger Billy inför matchen.

Onsdagens match har bearbetats och lagts till handlingarna.

-Det blir ju lite speciellt när vi ska mötas igenom så här tätt inpå. Två lag som är tydliga i sin spelidé. Vi har väl tittat på några sekvenser där vi låg fel i presspelet som gjorde att de kunde spela sig igenom oss. Men jag tycker vi gjorde en bra prestation i mångt och mycket, säger Billy.

Vad gäller skadeläget ser det ut enligt följande.

-Philip Andersson ska undersökas med magnetkamera i nästa vecka, då får vi svaret om det är någonting. Annars kör han sina övningar med Tomas. Dennis och Linus kör på, och där är Linus närmast spel. De två går på fotbollsträning nästa vecka, Linus lite mer intensivt, fortsätter Billy.

Lindome klättrade närmare BoIS, som fortfarande ligger tvåa med ett antal poäng till godo. Förhoppningsvis kan man bygga upp en ny svit, efter att den 7 matcher långa segersviten bröts senast.

-Jag är imponerad av drivet hos spelarna. Många yngre spelare, som inte spelat så länge på denna nivå. Det ska killarna vara nöjda med, vi kör på, vi är inne i ett bra flow, summerar han.

Truppen:

Carl Lindell, Philip Mårtensson, Johan Rapp, Luka Petrovic, Viktor Wihlstrand, Passi Prudence, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Robin Hofsö, Filip Olsson, Nicklas Nielsen, Patrick Nwadike, Oscar Peterson, Emil Jönsson, Sumar Almadjed, Kevin Jensen, Hampus Ferhm, Jonathan Asp, William Kvist.

  • Publikrekord! Till matchen Lindome försöker vi slå förra årets publiksiffra mot dem. Detta genom att sälja fiktiva biljetter för 25 kr / styck. Mer information om detta, samt hur man ser matchen finns HÄR.
  • BoIS och Lindome GIF möttes för första gången 2009. Onsdagens match blir den femte genom tiderna mellan lagen. Klicka HÄR för att se alla matcher mellan BoIS och Lindome GIF genom tiderna. (BoISHistoria.se)
  • Lindome GIF – BoIS, matchstart söndag 15:00 på Lindevi IP. Matchen spelas inför begränsat antal åskådare, se mer info på Lindomes hemsida HÄR.

 

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS