För den som väljer att investera i både årskort och medlemskap senast den 31 december 2022 kan vi nu avslöja att Landskrona BoIS – för att i gengäld visa vår stora uppskattning – kommer arrangera ett event efter Svenska Cupen-matchen den 4 mars. Vi möter då Örebro SK (13.00) hemma på Landskrona IP och därefter öppnar vi upp restaurangen där vi bjuder på underhållning. Gott käk kommer finnas och baren håller öppet. 

Spännande, aktuella fotbollsprofiler besöker oss denna lördag och från randigt håll är sportchef, tränare och spelare på plats. 

Vi kommer avhandla säsongen, fotbollen i stort och en massa annat intressant som berör världens största, finaste och mest korrumperade idrott.

Vi har säkrat upp ett gäng riktigt intressanta namn som vi ämnar presentera inom kort. 

En kick-off inför säsongen med glad stämning och väldigt mycket fotboll. Vi är övertygade om att detta kommer bli en trevlig eftermiddag/kväll och för att säkra sin plats behöver man alltså införskaffa både årskort och medlemskap. 

Varmt välkomna!

-> BLI MEDLEM
-> KÖP ÅRSKORT