Spelordningen för Superettan 2023 är nu fastställd. Den första helgen i april inleder Landskrona BoIS med att möta GIF Sundsvall på bortaplan. Helgen därpå är det dags för himmapremiär på IP och för motståndet svarar Utsiktens BK.

Det första Skånederbyt spelas i omgång 6 och vi tar då emot Helsingborgs IF hemma i Landskrona. Den matchen spelas 6-9 maj och returmötet går av stapeln 26-29 augusti. Derbyna mot TFF spelas i omgång 10 (H) och omgång 16 (B).

Säsongens avslutas hemma på Landskrona IP. Örgryte IS kommer ner till Skåne den 11 november för att då göra bokslut.

Notera att samtliga datum för omgångarna ej ännu spikats

Se samtliga matcher genom att följa länken:

https://www.superettan.se/nyheter/nyheter-fran-superettan.se/sa-spelas-superettan-2023

Bästa sättet att säkra sin givna plats på Landskrona IP nästa säsong är genom att införskaffa ett årskort. Lägger du till ett medlemskap innan årsskiftet så är du välkommen på vårt cupevent den 4 mars. Mer info via nedan länkar:

-> BLI MEDLEM
-> KÖP ÅRSKORT