Vårt cupevent den 4 mars, efter sista gruppspelsmatchen mot ÖSK, börjar ta form och vi kan nu presentera våra två första gäster. Denna eftermiddag/kväll är till för alla som införskaffar årskort och medlemskap innan årsskiftet.

Johan Orrenius är chefredaktör för Offside, Sveriges mest initierade fotbollsmagasin. Tillsammans med parhästen Anders Bengtsson är han också ansvarig för en av Sveriges mest uppskattade podcaster om fotboll.

Vidare är de aktuella med boken ”Klenoder”. I den har Johan och Anders samlat sina bästa texter från Offside och boken får anses vara en riktigt bra julklapp för alla fotbollsintresserade.

Johan håller på hemstadens stolthet Motala AIF, stråk av nostalgi ryms i hans fotbollsförhållning och ofta är det berättelserna utanför planen som lockar lite extra. Dessa människor porträtterar han föredömligt och det ska bli både intressant och underhållande att ha honom på plats den 4 mars. Kanske att han sitter inne på någon obskyr BoIS-anekdot? Vi får helt enkelt se!

De senaste åren har få, om ens någon, bevakat svensk elitfotboll lika intensivt som Anders Andersson. Som aktiv spelare har skåningen samlat på sig gott om erfarenheter från spel både i Allsvenskan och utomlands, där äventyret i portugisiska Benfica sticker ut lite extra.

Efter den avslutade fotbollskarriären har Anders synts i TV-rutan som expert, en roll han förädlat med den äran och inte sällan har han tilldelats flertalet av kanalens prestigeuppdrag.

Som aktiv har han brottats mot Landskrona BoIS vid flertalet tillfällen och vi hoppas att ”Dubbel-Anders” kan dela med sig av några smaskiga minnen från vår senaste storhetsperiod.

Två kryddstarka namn som ska känna sig varmt välkomna den 4 mars. Ytterligare gäster är på ingång som vi hoppas kunna presentera i närtid.

Säkra både medlemskap och årskort innan årsskiftet så är du varmt välkommen på denna eftermiddag/kväll.

-> BLI MEDLEM
-> KÖP ÅRSKORT