Vi kan nu glatt avslöja att självaste Olof Lundh besöker vårt cupevent den 4 mars. En orädd sportjournalist och författare och är aktuell med boken ”Templet i öknen” som berättar hur VM kunde hamna i det lilla landet Qatar. Olof var också på plats under mästerskapet för TV4 och han tog inga fångar när han försökte ställa frågor till den ”fotbollselit” som styr sporten med järnhand. Frågor som berörde allt från fotbollen till det som utspelades utanför plan.

Olof är också den som ofta törs syna och beskriva oegentligheter och baksidor i fotbollens värld och vad som sker i förbundets korridorer och bland föreningar. Hans journalistik hjälper oss att förstå att olika maktkamper faktiskt också tar form i vår medlemsägda fotboll. Den till synes otröttlige journalistens hårda arbete bär också frukt och Lundh nominerades till Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets Röst”. En nominering han gjort sig synnerligen förtjänt av.

Dessutom är Olof BoIS:are sedan barnsben vilket inte skyddat klubben och han har belyst allt från spelare som tagit BoIS till skiljenämnd, till riskkapitalbolag och maktkamper i styrelsen. Vi ser mycket fram emot att ha honom på plats den 4 mars och tillsammans med Anders Andersson och Johan Orrenius har vi fått ihop en riktigt kvalitativ extern trio.

Detta är en aktivitet för den som löst både medlemskap och årskort. Nu när Olof också gett klartecken öppnar vi upp för dig som önskar närvara men ännu inte löst båda korten. Fram till fredag 20:00 har du på dig, därefter stänger vi fönstret och öppnar inte upp det igen.