Varmt välkommen till Landskrona IP. Klicka här för att se samlad information kring matchen. Nedan följer information kring arrangemanget som kan vara bra att känna till.

Den sista sektionsbiten (ca 15 meter) av Engelska läktaren (mot bortastå) är avstängd. Vi ber er respektera avspärrningarna. Ordinarie toaletter som finns på baksidan av läktaren är åter öppna.

Det är enkelt att köpa biljett digitalt. Du köper biljett via vår biljettsida och får den digitalt. Du kan köpa biljett på plats i biljettluckan (huvudentré sittplats). Det tillkommer en administrationsavgift om 30 kronor på biljettpriset och det finns inte möjlighet att välja specifik plats på sittplats. Det går att betala med kort eller Swish.

Parkeringen utanför arenan är stängd p.g.a byggnationer på området. Enklast att ta sig hit är med gång, cykel eller buss. Du kan läsa mer om tillgängliga parkeringar på området här.

Arenan öppnar 60 minuter före avspark och entréerna stänger 15 minuter efter matchstart. Kommer du sent till matchen hänvisar vi till huvudentré sittplats. Var ute i god tid för att undvika köer.

Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten. Årskort eller biljett till sittplats kan välja att gå in på ståplats, men inte tvärtom. Barn i åldrar 0-4 går in gratis på ståplats. På sittplats går barn i bärsele in utan kostnad.

Det är ej tillåtet att ha med stora väskor på grund av utrymningsskäl. Paraplyer som får plats i jackfickan får tas med in. Barnvagnar är tillåtet men får ej ställas i gångar eller vid öppningar på arenan.

Landskrona IP är en kontantfri arena – köp går endast att göra med Swish och i vissa grillar/kiosker även med kort. Medlemsbaren är öppen innan och under match. Medlemsbaren öppnar 60 minuter innan avspark med ingång via ståplatsentrén. Du hittar den på grusplanen i norra delen av restaurangen. Visa ditt medlemskort för att bli insläppt. Är du inte medlem kan du bli det här.

De rullstolsplatser som finns tillgängliga är alla på den rullstolsramp som finns på sittplatsläktaren. Köp görs via vår biljettsida. Ledsagare ingår och inpassering sker via huvudentrén till sittplats.

Tänk på att hela Landskrona IP är en rökfri arena, det finns därför inga rökrutor.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hur köper jag årskort?
Du köper årskort via vår biljettsida. Välj mellan ståplats, sittplats standard eller premium. Årskortet är digitalt och du loggar in med din mejladress. Har du ett konto sedan tidigare men inte kommer in kan du prova att återställa lösenordet.

Kan jag gå på ståplats med mitt sittplatskort?
Ja, på de allra flesta matcher kan du göra det. Undantag är matcher som riskerar att bli utsålda på båda sektionerna. Du kan däremot inte gå på sittplats med ett ståplatskort.

Kan jag köpa biljett på arenan?
Ja, utanför huvudentré sittplats kan du köpa biljett till matchen via kort eller Swish. Det tillkommer en administrationsavgift. Enklast och billigast är att köpa via vår biljettsida.

Kommer barn in gratis med vuxet sällskap?
Barn i åldrarna 0-4 in gratis på ståplats i vuxet sällskap. På sittplats går barn i bärsele in utan kostnad.

Var hittar jag mitt årskort?
Antingen i mailet från landskronabois.ebiljett.nu som du erhöll när du köpte årskortet.
Annars kan du logga in på landskronabois.ebiljett.nu
Användarnamn: mailadress
Lösenord: använd befintligt eller begär ett nytt lösenord för att välja ett eget lösenord.

Kan jag spara ned årskortet?
Du kan hämta årskortet som både pdf-biljett och mobilbiljett.
Tänk på att ej foto av årskortet då streckkod och QR-kod kan bli gryniga och ej fungera vid inscanning.

Hur delar jag biljett? 
När du är inloggad på ebiljett.nu finns en funktion att dela årskortet.

Har du frågor som inte berördes här kan du mejla shop@landskronabois.com