Avsparkstiderna för Superettans första halva har nu presenterats och Landskrona BoIS går in i landets näst högsta serie på påskdagen. Avspark 15:00 himma på IP mot Sandvikens IF.

De första sju omgångarna spelas antingen lördag eller söndag, klockan 15:00. Bortaderbyt mot Helsingborgs IF har flyttats från tisdag till söndag pga säkerhetsskäl. Detta då matchen krockar med Malmö FF:s europaspel.

Vi önskar också slå ett extra slag för himmaderbyt mot Trelleborg. Då kommer vi fira att Landskrona IP fyller 100 år och det önskar vi göra med våra randiga supportrar på plats. Därav den speciella avsparkstiden 19:00 lördagen den 1 juni.

Har du inte löst din plats på Landskrona IP?

Lös årskortet redan i dag till kraftigt rabatterat pris genom att följa nedan länk:

https://landskronabois.se/arskort/

Framåt randigt!!!!!