Inför dryga 3000 åskådare på Landskrona IP spelade BoIS lika på noll mot Örebro SK. Trots stort spelövertag och en hel del klara målchanser lyckades hemmalaget inte få hål på sin motståndare.

I stort sett hela matchen bestod av att BoIS anföll medan ÖSK försvarade för att sedan gå på omställningar när tillfälle gavs. I värmen lyckades hemmalaget vaska fram ett gäng chanser, framför alla i första halvlek, men gästernas målvakt gjorde en kanonmatch. Allra närmast var Frederik Ihler, som vid två tillfällen kom till avslut från nära håll, men båda gångerna stod ÖSK-målvakten i vägen.

Den allra bästa perioden kom i slutet på första halvlek då BoIS lyckades få till ett kompakt tryck men Örebro redde ut stormen och fick med sig ett likaresultat in i pausvilan.

Även i andra var det Landskrona som trummade på men ÖSK hade då gått ner på en fembackslinje vilket så klart försvårade för hemmalaget att komma igenom. Vid ett par tillfällen var det dock nära men skärpan vägrade infinna sig denna eftermiddag. Gästernas målchanser var lätträknade. Vid ett tillfälle, i första halvlek, kom man igenom på en omställning men Amr Kaddoura hade inga större problem med att rädda avslutet.

BoIS lyckades inte få till en ordentlig anstormning, kanske att värmen tog ut sin rätt, och när domaren blåste av så stod det fortsatt 0-0 på resultattavlan.

Surt så klart, inte minst då insatsen ändå förtjänade mer. Samtidigt gjorde Örebro ett stort försvarsarbete och vi gläds åt att Landskrona BoIS, efter åtta spelade omgångar, fortfarande är obesegrade i årets Superetta. Dessutom ny hållen nolla och serieledning.

Extra roligt var den fina publiksiffran. Vi gläds oerhört åt att BoIS-publiken hittade upp till Landskrona IP och hoppas nu få till samma fina tryck under resten av säsongen. I nästa hemmamatch väntar Trelleborgs FF och då ska vi också fira att Landskrona IP i år fyller 100 år jämnt. Missa inte det.

NU FIRAR VI

Biljett till TFF

Dessförinnan går vi in i en inspirerande vecka med två bortamatcher. På onsdag väntar Östers IF på Visma Arena och på söndag avslutar vi med derbyt mot Helsingborgs IF. Olympia som gäller och vi hoppas att våra randiga pågar får ett fint stöd i båda matcherna.

Biljett till ÖSTER

BILJETT TILL HIF

Intensiva men väldigt roliga veckor och det är tillsammans som vi fortsätter att uträtta stordåd.